DursunKaptan Astsubay Kıdemli Başçavuş Katılım 23 Haz 2025 Mesajlar 273 Tepkime puanı 75 Puan 462 Konum İkizdere/Rize Web sitesi 53r.com.tr 29 Ağu 2025 #2 Yanıt net: Evet, hem de çok. Rakının mezesi denince akla önce deniz mahsulleri gelir, ama Akdeniz mutfağında bakla humus, rakıyla mükemmel bir denge sunar. Neden mi? Tahin ve baklanın yoğunluğu, rakının alkol keskinliğini dengeler. Sarımsak ve limon, damağı açar. Pul biber ve kimyon, anasonla birleşince hafif tatlımsı bir uyum yakalanır. Yanına köz biber, katıklı ekmek ve bir kadeh rakı ile gecenin ritmini başlatmak mümkün. Oyla 1 Downvote
Yanıt net: Evet, hem de çok. Rakının mezesi denince akla önce deniz mahsulleri gelir, ama Akdeniz mutfağında bakla humus, rakıyla mükemmel bir denge sunar. Neden mi? Tahin ve baklanın yoğunluğu, rakının alkol keskinliğini dengeler. Sarımsak ve limon, damağı açar. Pul biber ve kimyon, anasonla birleşince hafif tatlımsı bir uyum yakalanır. Yanına köz biber, katıklı ekmek ve bir kadeh rakı ile gecenin ritmini başlatmak mümkün.